Pranešimų skaičius : 58 Join date : 2008-12-16 Age : 29 Miestas : Panevėžys
Aš minėjau kabuūtėsę bet ay p*.x DD
O pas mus šūlei yra toks geografijos mokytojas - Bląbląblą Petrulevičius <nžn jo vardo.> P* gaidys debilas kartais liepia man už jį vest pamoką nes aš typo lpj protyngą td liepė kažkada nurašyt 3 temas iš knygos <neparašiau.> Tada kitą pamoką jis man grasino įrašysęs 2 ar 1 <liepė pasiringt> Sakau '1' jis 'Kodėl.?' <Su savo didžiąją rožą O.o > aš 'Todėėl' tai tas susivarė sako 'sėsk'. Ir nuėjau ir atsisėdau ir toliau žvengiau.x DD Bet spėju kad jis neturi geografijos mokytojo išsilavinimo nes per pamokas Klausinėja ar buvom palangojir dar + veda tas pats mergom kūncę...<Norėčiau jį pamatyt su plafkėm.x D> Per kūncę aš esu lpj gera sportininke tai prisiplaku <man jis labai geras nors jį ir siunčiu nx prieš pat akis kai liepia šokt į tolį.> Nu va toks tas dx Petrulis. ; DD
Pranešimų skaičius : 56 Join date : 2008-12-14 Age : 29 Miestas : Panevėžys
nu ką matau Monciukas jau papasakojo apie KAIMO JAPĮ. ;DDD Tas nebesveikas. Man sako : - Raminta,tau ten gale kažkaip nesigalvoja,gal į priekį ateisi,arčiau manęs būsi? pz kai lūžo visi.;DD
Pranešimų skaičius : 35 Join date : 2009-02-02 Age : 32 Miestas : Tauragė
mėgstamiausias mokytojas lietuvių[nes gali žvengt iš jOs,ji niek0 nesak0 ;DD] nemėgstamiausias mokytojas: matematik0s[debilė kažk0kia,pamokos neišaiškina...krč visiem bl0gi pažymiai ;DD]